Trevlig kväll/natt!

Har haft så sjukt kul lördags kväll/natt med med ok-gänget! (ok är en förkortning på "omöjlig kärlek" som är ett projekt jag var med i, med några andra tjejer och tre ledare om det är så att nån inte vet). Vi såg på skräckfilm, sprang omkring och skrämdes och hade brödkrig! Det sistnämnda måste jag verkligen göra om, det är roligare att kasta bröd på folk än vad man kan tro.. hehe.

(föressten, jag är med i denna tävling http://dennism.se/2010/october/tavling-vinn-htc-legend.html?_tmp=292b4e19bb0400a73041e9e94b8b6d4abc63be99 där man kan vinna en HTC Legend. Också sugen på en ny mobil? Var med du också, tävlingen slutar i natt!)HÖÖÖÖÖÖSTLOV!

Fan vad gött om jag får säga det själv. Visst, nu tittar jag fram och tänker "åh, en hel veckas lov framför mig" men snart är nästa söndag här och då kommer istället tanken "var försvann lovet?" fram, men nu ska jag bara njuta, även om det är borta på en sekund! Sen är det ju faktiskt inte så långt tills jullovet heller. I brist på andra bilder just nu, får jag bjuda på en på mig själv. Men det överlever ni nog, även om min charm är ganska paralyserande.. ;)
om jag kunde skriva en sång
och göra allt bra
ta bort alla bekymmer
på en gång
om jag kunde skriva en dikt
som gjorde allt lätt
torka bort alla tårar
så att ögonen får klar sikt
om jag kunde skriva en saga
som räddade allt
göra alla glada
och ett brustet hjärta laga
om jag kunde göra nåt av det
skulle jag göra det tusen gånger om
tusen gånger om bara för dig

om jag kunde skriva en sång
och göra allt bra
ta bort alla bekymmer
på en gång

om jag kunde skriva en dikt
som gjorde allt lätt
torka bort alla tårar
så att ögonen får klar sikt

om jag kunde skriva en saga
som räddade allt
göra alla glada
och ett brustet hjärta laga

om jag kunde göra nåt av det
skulle jag göra det tusen gånger om
tusen gånger om bara för dig
- Eleonore Lundström

Foto: Ove Wallin


Nostalgi

Okej, jag kanske är för liten för att vara nostalgisk, men det är så mysigt att titta på gamla julkalendrar! Ni kanske tycker jag är knäpp, men gamla julkalendrar är bara så mysiga att titta på tycker jag. Idag blev det Kaspar i Nudådalen, haha. Synd att julkalendrarna inte är så bra längre, fast jag har ju växt och mognat lite också i för sig.. Aja.

En av höstbilderna som jag tog på min och min fars fotoutflykt

Burrrr!

Känns som jag bor i en igloo just nu, vårat hus är svinkallt! Sitter med fingervantar, halsduk, mössa och sockar, det ser nog lite småtöntigt ut, men vad gör det när man blir varm? Nu är det helg och jag har ingenting planerat, skööönt! Nästa helg ska jag iväg och likaså veckan efter, så det gör inget att jag inte ska någonstans denna helg. Då kan jag redigera bilder och om jag orkar plugga lite. Men bara om jag orkar som sagt.. zzzzzz. 

 


Allt jag ser är mörker..

..när jag tittar ut genom fönstret. Usch, och tvi jag vill inte ha vinter, mörker och kyla! BLÖÖÖÖ. Jag vill ha sommar, shorts, jordgubbar och ja, allt sånt. Tur att koftor och brasor finns, då blir det i alla fall lite mysigt. Tyvärr finns det nog inget som kan göra musikprov mysigare.. jag borde sitta och plugga på det nu egentligen. HE-HE.

Bäst att jag återgår till det innan det är dags för tvmys!

My beautiful friend Julia.


Bra helg!

Haft en jättetrevlig helg, igår var jag och far min iväg och fotade. Vi tog bilen och körde omkring. Mysigt! Fick några riktigt fina höstbilder, men bilder kommer upp senare, när jag har haft tid att redigera och förminska bilderna. Ska nämligen plugga och städa idag, så det kommer först!

Hoppas ni också haft en trevlig helg!

 


DESTINY

Sträcker ut armarna, stänger ögonlocken och tar ett djupt andetag. Aldrig, aldrig i hela mitt liv har jag känt mig så levande som nu. Känner hur vinden blåser mot mig, men det gör inget, inget kan skada mig nu.

Tror du på ödet? Att allt händer utav en anledning. Gott som ont.
Det gör i alla fall jag.. eller ja, jag tror det. Det blir så mycket enklare att hantera dåliga saker i livet som händer, om man vet att allt har en anledning och att det för med sig något gott!


Konstig? Nejdå, inte alls..

Hmm.. börjar inse att det inte är alls kontisgt att jag är som jag är.. det går i familjen! Vet inte vad min syrra håller på med just nu.. men det är nåt konstigt i alla fall. Och nu hör jag pappa sjunga "MIFFO MAAAAN" med konstig dialekt från köket. Som sagt inte aaaaalls konstig familj det där. ;)

Har ju som tidigare nämt inga bilder på min pappas dator men ska kolla vad jag hittar i bildarkivet.. ;)

Soulmates never die.Här har ni min nuvarande "kaninteslutalyssnapå"-låt. Min musiksmak är väldigt bred vilket betyder att det finns mycket musik som jag gillar, som andra gillar, och tvärtom. Så är det. När vi ändå är inne på musiktemat kan jag ju lägga upp en musikinspirerad bild också. Voila!


Dumma skola.. grrrr.

Visst trodde jag att det skulle vara mer arbete i skolan nu i åttan, men inte mycket att jag inte skulle hinna sitta lite vid datorn och blogga. Om jag verkligen ville göra tid åt det skulle det gå, men jag måste få chilla lite också mitt bland fotbollsträningar, skola och konfirmation.. Känns som jag inte gör annat än klagar här, och jag som hatar folk som bara sitter och skriver hur dåligt saker är, usch nu får jag sluta! Idag är det i alla fall lördag, tummen upp!

Jag känner mig dum som inte hunnit fota nånting knappt den senaste tiden.. så det får bli en äldre bild.

bloglovin

RSS 2.0