Himmelskt..


"Massage" för själen

En fråga, har ni något som ni bara älskar att göra? Något som liksom är "massage" för själen?
Min "massage" för själen är då fotot. Tänker väl egentligen inte så mycket på det, men jag och en klasskamrat satt och snackade om det idag i skolan, och då slog det mig lite extra sådär. Han sa att han störde sig på att folk hade problem med  att han var kille och red. Men att han verkligen älskade att rida, och att det var hans liv. Hästar. Det slutade med att vi snackade om våra intressen. Foto och ridning i detta fall.

Men egentligen, hur skönt är det inte att kunna känna att man har något som man verkligen tycker om att hålla på med? Så tråkigt det borde vara att sitta hemma och inte ha något speciellt att göra. Inget som man kan träna på och se sig själv utvecklas i. Bli glad över att man fått till en sjujäkla bra bild, att man satte ett grymt mål på fotbollsmatchen eller att man klarade det där höga hoppet på ridtävlingen. Måste ju vara ganska utvecklande för sig själv också. Att ha nåt att träna på och bli riktigt bra på. Oavsett om det är foto, ridning, fotboll, att skriva eller att bara prata.

Som sagt, att ha ett intresse man älskar är massage för själen.

i'll make you a heart


Mainstream att blogga?

Är det maintstream att blogga? Nåt som många börjat göra för att det är "inne"? Jag har alltid småhatat saker som alla andra ska ha/göra. Egentligen är jag nog mer mainstream än jag önskar att jag vore. Bloggvärlden är ju inte exakt ny, men det är väl ändå de senaste åren bloggarna blivit riktigt stora? Eller? Själv tycker jag att en blogg är ett perfekt ställe för mig att kunna dela med mig utav bilder och text, och nån dag i framtiden kanske jag fått massor av läsare som gillar min blogg och till och med blir upptäckt för mina bilder (okej.. en tjej kan väl få drömma i alla fall?). Men i alla fall;
Tycker du att det  är mainstream att blogga?Photoshopnörd? Lite kanske..

Suttit och lekt med texturer i photoshop. Jättekul när man egentligen ska städa och göra läxor tycker jag. (:
Imorgon blir det Linköping och restaurang Ming Palace, med la familia, mys.

Inspiration

Jag har inte haft nån inspiration när det gäller varken foto eller redigering. Men nu kom den! Just nu sitter jag i photoshop och "leker". Me gilla Mucho. (3 språk i samma mening, inte illa va?).
Och svar till Sofia: Nej, jag kommer fortsätta att blogga här precis som innan. ;)Tumblr

Nu har jag skaffat tumblr. Håller fortfarande på att lära mig det.. men om ni har det får ni gärna säga till, så kan vi följa varann. Tumblr är nästan som en blogg fast mycket mer mindre och det går mycket snabbare att lägga upp saker.. har jag fattat det som att det är i alla fall.
http://iddiesplace.tumblr.com/


Tävling!

Tänkte bara tipsa er om en tävling hos Linafoto.blogg.se där man kan vinna 300:- hos Sumopix.com gemom att svara på frågan "vilken är den minsta storleken på canvastavla som man kan köpa hos Sumopix?".


Annars kan jag meddela att jag inte gjort ett jäkla skit idag. Låter skitdeprimerande, men that's the truth. Imorgon ska jag göra något, ta vara på lovet och hitta på något. (:


Vända på dygnet

Det är vad jag gör. Vänder på dygnet. Vilket jag egentligen INTE borde göra, eftersom att skolan börjar om en vecka. Men vafan, jag är nattuggla och fördrar att lägga mig halv ett och gå upp vid elva. Mycket skönare. Mmh.

Ett litet höstigt bildkollage


bloglovin

RSS 2.0