Happyface! :)
Helllloooo!
En liten update här då.. Har haft en sjukt kul helg hitills! Fre-Lör sov Julia här och vi hade väl en "fotonördskväll" kan man väl kalla det.. ;) Mycket skoj, snack och foto! Vädret var heller inget att klaga på, så vi tog en fotopromenad som varade ett par timmar.. Sedan idag har jag varit med det härliga omöjlig kärlek-gänget! ♥ Vi scrapbookade (stavning? xD), solade, fotade lite och åt pizza, mums. Är i alla fall sjukt nöjd med helgen sän sålänge. :) 
Pusshej!


so sorry!Först av allt innan jag skriver nåt, ska jag bara ursäkta mig för att jag inte upptaderat på evigheter. (om det nu är nån som faktiskt läser min blogg?)  Jag har i alla fall varit väldigt, upptagen och ärligt talat varken haft lust eller tid att sitta vid datorn särskilt mycket. Men eftersom jag bestämt mig för att detta verkligen ska bli en aktiv blogg, ska jag försöka! :) Anyway, idag blir det fredagsmys med pappsen och syrran, morsan nattvandrar. Så då blir det antagligen att titta på Sverige - Lettland i hockeyvm, med ett glas cola och lite chips i handen, mys! :) Bjuder på dagens bild också som ni kan se ovan, den är på en av de fina armband jag hittat här hemma i huset, tyckte bilden passade bäst i svartvit, men ville ändå behålla den fina blåa färgen i mittenpärlan, så jag behäll färgen i den. :)

enjoyyyy


HallåIdag har jag: Tjutit, ätit pizza, hjälpt till med fotoutställningen och pluggat. (:¨intressant att veta, jag vet. Nej, men jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt, så himmla intressant är ju inte mitt liv tyvärr.. aja, här kommer en bild som är lite konstig, men jag älskar den. Vet inte varför, den är bara så speciell. (:


Sooooooooool!Åh, vad jag älskar solen! Dagen har varit helt underbar,
har slappat, solat, umgåtts med familjen (faktiskt!)
och haft det glassigt helt enkelt. Ska kanske dra ut och fota senare,
vädret är ju underbart att fota i, i alla fall.
Vi får se. Här kommer i alla fall en bild från sommar'n 09,
för att fira att värmen och sommaren är påväg! (:

hasta la vista!


bloglovin

RSS 2.0