Ny Header!

Knepat och knåpat. Det är vad jag gjort, har nämligen suttit i photoshop och experimenterat. (stavas det verkligen så.. hmm..) Passade på att göra en "ny" header till bloggen. Jag tog lite av sakerna från den gamla headern och la i den nya, med lite nya saker. Är nöjd. Vet dock inte varför den blev så lila, jag har aldrig vart jätteförtjust i lila, men jag antar att jag var på humör för lila.. (: Ikväll blir det grillning! Trevligt. Sommarkvällar med grill och mys, det har jag längtat till hela vintern. Och snart är sommaren slut igen, vintern kommer och vi får börja längta igen.. så sjukt. Rätt som det är kommer det vara vinter igen och alla håller på att plocka fram adventsstakarna i fönsterkarmarna igen. Så man får försöka att ta vara på sommaren när den är här. (:

Gå ut och gör nå' sommrigt nu! Pusseluskan! ♥Poesiiii

Ikväll blir det en tripp till Café Columbia. Min käre far ska vara med Lokalfestivalen, genom att läsa upp en del av hans dikter. Det kommer även vara andra som uppträder, med musik och diverse. Min pappa är duktig, jag önskar att jag ärvt den delen av honom, kunna formulera sig bra med ord. Det kan jag inte, haha. :) I alla fall, i helgen ska jag träffa julia! Har saknat henne massor! Ska bli underbart att umgås lite och "catch up" med henne och få höra lite av vad hon gjort hittils i sommar. Sen blir det kanske lite foto också.. :D Hon åker ju snart till sportscamp så.. :(

toddles!


Hem "ljuva" hem

Hallå där, guess who's back in town? It's your favorite Iddie!

Är nu hemkommen efter 550 bilåkande mil i europa. Huvuddestinationen var ju alltså Spanien där jag spenderade 2 underbara veckor, åhhhh. Sen blev det ett stopp i tyskland och ett i frankrike på ditvägen, och bara ett i frankrike på hemvägen eftersom vi tog nattfärjan från tiskland till sverige hem. Lite bilder kommer senare.. dom flesta bilderna ligger på min fars laptop.. snaaark (snark är ett ord jag har börjat använda väldigt ofta, det är min mammas och syrras fel.. morr.). Hoppas att man åtminstonde ser att jag blivit lite solbrun, eftersom jag verkligen försökt att bli brun den här gången istället för att lägga mig i skuggan och tjata på om att det är varmt, haha. Men har fått news om att det varit varmt i svrige också.. så alla är väl lika bruna som mig ändå - suck.  Nej, nu får det vara slutbabblat för idag/inatt (klockan är 00:24 så..)

pusshej!
justdet, är med i en fototävling, så rösta gärna på mig! http://mholgersson.blogg.se/2010/july/fototavling.html#comment


bloglovin

RSS 2.0