Ingen jullängtan alls..

Är det bara jag som inte längtar till julafton? Jag menar inget negativt, jag har inget emot julafton och det ska bli jättemysigt. Men det är bara 5 dagar kvar och jag längtar inte ihjäl mig som jag gjort tidigare år. När det börjar dra ihop sig och det är mindre än en vecka kvar brukar jag känna "julpirret" i kroppen. Alla ljusstakar, julsånger och tomtar brukar få mig på julstämningshumör. Men nada, inget i år. Inte än så länge åtminstone. Kanske är det för att jag blivit större och inte har den där barnsligheten inom mig. När man var mindre ville man ju få julklapparna på direkten, NU! Nu längtar jag inte ens efter dom, jag överlever ju faktiskt utan massor gåvor.
Men jag antar att det är bra. Då slipper jag ju längta så mycket och tycka att tiden går långsamt, utan då borde väl julafton snart vara här! Och julafton är ju faktiskt väldigt mysig..

Jag vet.. jag vet, det är inte särskilt passande att ha en blombild mitt i vintern. Jag skäms lite, men jag har inte hunnit ta några andra bilder nu i vinter.. oups.

Kommentarer
Postat av: liindblaads

Känner samma som dig :)

2010-12-19 @ 18:15:47
URL: http://liindblaads.se
Postat av: felicia

Åh, så känner jag med. Men jag håller tummarna för att det blir bättre...typ när man skaffar barn eller nåt, haha.

2010-12-19 @ 19:19:43
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0