Nytt utseénde på bloggen!

Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars?

Nytt utseénde på bloggen som ni nog ser. (tryck F5 om det inte syns!) Tackar Julia så mycket för hjälpen tack, och återigen tack! ♥ Det kommer kanske bli lite mer småändringar sådär men det är praktiskt taget klart.

Rix Fm med Julia var jättetrevligt! Det var kul och få lite bra konsertbilder. Jag önskar att jag hade en system när jag var på hultsfred förra året, det hade varit kul med lite bättre bilder därifrån! :| Snart är det mat, mammas grillade, mums! Sen är nog mina planer att umgås lite med familjen och sedan redigera lite bilder från Rix Fm. Chilla och ta det lugnt helt enkelt, det gäller att njuta av de sista dagarna innan skolan sätter igång. Kan inte direkt säga att jag längtar, men visst ska det bli lite kul att få träffa vissa människor man knappt sett på hela sommaren igen. Och kanske få lite struktur i vardagen igen, även om jag är nattuggla och tycker om att lägga mig runt 12-1 och vakna runt 11-12.. jag har faktiskt börjat försöka gå upp tidigare i alla fall. Men somna tidigare är dock svårare..

Toddelu!

Här får ni en bild på Eric Saade, enjoy!


Kommentarer
Postat av: jborggren's fotogalleri

vsg sweetie, jag tycker det är kul :)

2010-08-21 @ 17:50:00
URL: http://jborggren.blogg.se/
Postat av: jborggren's fotogalleri

sv: ja, jag blev ganska nöjd med dom ! :)btw, du skaffade ju texten ovanför kommentarsrutan al by yourself - good for you!

2010-08-21 @ 22:37:17
URL: http://jborggren.blogg.se/
Postat av: jborggren's fotogalleri

sv: haha, GOO IDDIE!

2010-08-22 @ 09:01:05
URL: http://jborggren.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
bloglovin
RSS 2.0